L’empresa Petit Luxe compra el local dels Minyons i el reformarà per fer-hi un altre hotel

L’empresa Petit Luxe comprarà la Casa Jacint Bosch, seu i local d’assaig dels Minyons de Terrassa. Fa unes setmanes l’empresa i l’entitat van arribar a un acord marc que aquest dissabte ha estat validat per més del 75 per cent dels socis en una assemblea extraordinària.

També han donat el vistiplau al projecte del nou local a les naus de Cal Reig, al carrer Mare de Déu dels Àngels, i al conveni amb l’Ajuntament, que els el cedeix durant cinquanta anys. Tenen previst invertir-hi 1,2 milions d’euros. Per a tirar-ho endavant era imprescindible trobar un comprador per la Casa Jacint Bosch, un procés que s’ha allargat més del previst.

El futur propietari, Petit Luxe, encara no té el projecte enllestit però preveu que de la reforma en puguin sortir entre catorze i divuit habitacions. L’empresa no sap encara quin ús donarà a la planta baixa però vol treure profit del pati on assagen els Minyons. Sí que té clar que al nou hotel hi haurà l’empremta de la colla malva, que tanta projecció ha donat a la ciutat.

Petit Luxe és propietat de l’empresari terrassenc Salvador Ramon, que també regenta els restaurants Cal Tonyina i La Gardela. Ja està construint un altre hotel al mateix carrer del Teatre, just davant del local dels Minyons i que obrirà després de l’estiu.

L’empresa no començarà les obres fins d’aquí un any i mig com a mínim, ja que l’acord amb els Minyons preveu que puguin seguir assajant a la Casa Jacint Bosch fins que es puguin traslladar al nou local de de Cal Reig.