L’empresa NIFCO segueix creixent i tanca l’any amb 30 milions d’euros de facturació

L’empresa fabricant de components termoplàstics per al sector automobilístic, NIFCO Products Espanya, ha tancat l’any 2017 facturant fins 30 milions d’euros i preveu mantenir el ritme de creixement actual fins arribar als 35,3 MEUR de facturació l’any 2018, complint amb els objectius marcats en el seu pla estratègic 2015-2020.

La firma ha inaugurat al polígon industrial La Llana de Rubí un nou magatzem que els permetrà atendre les comandes de nous projectes i disposar de més espai a la planta de Terrassa per incorporar maquinària d’última generació, segons ha afirmat el Director de NIFCO Products Espanya, Albert López. Es tracta de màquines amb un disseny intern que mantenen la voluntat de l’empresa de seguir apostant per l’automatització. Actualment, l’empresa compta amb 37 màquines d’injecció i un nombre creixent de màquines automàtiques i semiautomàtiques.

La nova planta, de 2.900 m2 ha permès alliberar 525m2 de la planta de Terrassa, l’única que té a Espanya, per convertir-los en sòl productiu en una segona fase d’ampliació de la planta que va culminar a finals de 2017.

“Els últims 2 anys hem fet una forta aposta per ampliar les nostres instal·lacions i adquirir maquinària d’última generació. Aquests esforços, que culminaran a mitjans de 2018, ens permetran millorar la producció per oferir productes de màxima qualitat a les principals marques del sector automobilístic”, afirma el Director de NIFCO Products España.

NIFCO Product Espanya és una empresa nascuda al 2001 que pertany al grup NIFCO i que es dedica al disseny, desenvolupament i fabricació de components termoplàstics per a diverses empreses del sector de l’automòbil com Ford, Seat o Nissan, entre d’altres.