L’empresa terrassenca STINGbye amplia la línia de roba antimosquits per a persones i gossos

Qui més qui menys, cada any, amb la calor, pateix les molestes picades dels mosquits. Hi ha persones que són més propenses per l’olor de la seva pell. Per això, una ajuda sempre va bé.

L’empresa terrassenca STINGbye s’ha especialitzat en lluitar contra aquests insectes i ofereix una àmplia gama de productes tèxtils que eviten la picada a través de la roba. Des de gomes de cabell, samarretes i pantalons, fins a llençols i mitjons.

La idea no és nova. Ja existia un ús militar similar i aquesta empresa familiar, amb la crisi, va decidir buscar un ús civil.

Des del primer moment, l’acollida va ser molt bona i això els ha mogut a ampliar la línia de productes impregnats amb permetrina, que protegeix tant les persones com els gossos, dels mosquits i altres insectes portadors de malalties.

Des de l’empresa asseguren que l’eficàcia és del 94% en territori nacional. Si es viatja a zones d’alt risc, cal aplicar també repel·lents i altres tractaments com vacunes.

Els productes de STINGbye es poden trobar a les farmàcies del país. També exporten a Sud Amèrica i alguns països europeus.