L’empresariat demana més càmeres als polígons per evitar robatoris de coure

Situació crítica la que viuen les empreses per l’alarmant nombre de robatoris de coure. Un problema que s’ha agreujat durant els últims dies als polígons terrassencs. De fet, els robatoris de coure a les indústries s’han incrementat des de principis d’any a tots els territoris catalans.

La comunicació amb Policia i Mossos d’Esquadra és constant per mirar d’aturar els robatoris. S’han incrementat els dispositius de vigilància, tot i que encara resulten insuficients. Els afectats reclamen més mesures, com ampliar el control amb càmeres.

empreses preocupades robatoris coure

Preocupació pel grau de vulnerabilitat però també per la despesa econòmica que això genera. No només pel cost directe per la substitució del material que s’han endut. També per la interrupció dels processos de producció i, com a conseqüència, endarreriments en els terminis de lliurament.

De moment, des de l’Agrupació de Polígons recomanen a les empreses que reforcin la seva seguretat interna i que estiguin atents a qualsevol indici per alertar els cossos de seguretat.