L’encesa dels llums i un pessebre casolà donen el tret de sortida a les festes de Nadal

S’ha acabat el compte enrere a les festes de Nadal: aquest dissabte a la tarda s’ha celebrat al Raval de Montserrat la tradicional encesa de la il·luminació nadalenca. També la inauguració del pessebre institucional: al capdavant dels regidors del ple municipal, l’alcalde Jordi Ballart ha estat l’encarregat de prémer el botó que ha il·luminat l’establia.

Una obra realitzada pel mateix equip responsable del pessebre de l’any passat, però amb un relleu a la direcció. En aquesta ocasió, Ricard Verdaguer ha dirigit un equip de fins a vuit persones que, des que s’hi van posar per Setmana Santa, ha invertit més de mil hores en aixecar aquest pessebre. Fa quaranta metres quadrats i pretén reproduir la versió més casolana d‘aquesta tradició nadalenca.

La inauguració del pessebre i l’encesa dels llums ha anat seguida de l’actuació de Terrassa Ciutat Coral. La il•luminació nadalenca s’activarà cada dia amb l’enllumenat de la ciutat i es mantindrà en marxa fins a dos quarts d’onze de la nit. Al conjunt de la ciutat s’han instal•lat més de cinc-cents punts lumínics, tots amb tecnologia led.