L’entitat cultural La Xemeneia publica a Youtube l'”autèntic” pregó de Festa Major

L’associació cultural la Xemeneia publica a Youtube el seu “autèntic” pregó de Festa Major, com a missatge alternatiu al pregó oficial en l’inici de la festa, aquest any confinada. Els germans Aparicio Casamada, la Maria i el Joan, que ja van ironitzar a les xarxes amb la suspensió de la festa amb la popular cançó de La Trinca, Festa Major, han estat els encarregats de convidar als ciutadans a la festa.

Es tracta d’un repàs a l’actualitat de la ciutat, amb una mirada “àcida i gamberra”, on entre d’altres aspectes es critica el trànsit i els sentits dels carrers de Terrassa i els problemes amb l’aparcament del Portal de Sant Roc. En canvi, s’alaba el carril bici que connectarà Matadepera i Sabadell, tot i la tradicional rivalitat de l’entitat cultural amb la ciutat veïna.

També es té un record per als sanitaris i tots aquells serveis que no han parat durant el confinament, i aprofiten per reivindicar una sanitat pública i de qualitat. L’“autèntic” pregó conclou amb un missatge de suport al teixit associatiu que conforma la cultura popular de la ciutat que no renuncia a la festa tot i que de moment la deixen per més endavant. El pregó alternatiu de l’associació cultural La Xemeneia el podeu veure publicat aquí.