L’equip blau dels egarencs Bou, Valiente i Dalmau guanyen el cinquè Catalunya Stars

El pavelló Fontajau de Girona es va omplir dissabte amb més de 5.500 persones que van presenciar el cinquè Catalunya Stars, la festa del patinatge artístic català, que clou la temporada. Va ser l’edició més nombrosa, amb la participació d’alguns dels millors patinadors del món i amb una àmplia presència d’egarencs.

La competició la va guanyar l’equip blau, del qual hi formaven part els terrassencs Aleix Bou (CPA Terrassa), Àfrica Valiente (CPA Ripollet) i Ot Dalmau (AS Cunit). Va ser el primer a la classificació després de cada una de les rondes i també va guanyar el vot popular amb 30 mil likes.  El Xou petit del CPA Tona, el Xou gran del CPA Girona, el Quartet de l’AP Lliçà de Vall i el Xou júnior del PA Maçanet integraven també l’equip guanyador.

Aleix Bou Catalunya Stars

Aleix Bou, durant la seva intervenció al Catalunya Stars

Àfrica Valiente Catalunya Stars

Àfrica Valiente va formar part de l’equip guanyador

L’equip groc, del qual hi formava part l’egarenc Llorenç Àlvarez (CPA Ripollet) en la modalitat Solo Dance, va finalitzar segon. Àlvarez va fer una autèntica exhibició i va aconseguir els 30 punts dels jutges. L’equip vermell va ser tercer. Un festival en el qual s’han pogut veure en acció patinadors i grups de xou que fa tan sols un mes van competir als World Skate Games d’Argentina.

Llorenç Álvarez Catalunya Stars

Llorenç Àlvarez va sumar els 30 punts en la seva actuació