L’equip de Bombers format per Terrassa i Sant Celoni, quart al World Rescue Challenge

L’equip d’excarceració dels Bombers de la Generalitat ha finalitzat en quarta posició al World Rescue Challenge, celebrat durant la setmana passada i fins diumenge a la localitat francesa de La Rochelle. El podi en la classificació general l’han ocupat els bombers del comptat de Miami-Dade (Estats Units), guanyadors absoluts del certamen, seguits del Regimento de Sapadores Bombeiros de Lisboa i els bombers del comptat gal·lès de Bridgend.
En les classificacions parcials, el combinat dels Bombers de la Generalitat va acabar tercer en comandament de la maniobra complexa i tercer, també, en comandament de la maniobra ràpida. L’equip, format per bombers dels Parcs de Terrassa i de Sant Celoni, també ha estat votat pel Jurat tècnic del certamen com el millor del Campionat en desenvolupament de la maniobra complexa.
L’equip català va aconseguir lloc al World Rescue Challenge en finalitzar segon al campionat estatal, que es va fer a València el passat mes de maig. L’integren Luis Miguel, Jordi Puyol, Alfons Herrero, Jordi Vega, Albert Santamaría i Èric Riba. En el campionat de La Rochelle hi han pres part 30 equips d’un total de 16 països. L’any que ve, el certamen l’organitzaran els bombers de Miami-Dude, actuals campions del món.