L’equip de natació del CN Terrassa arriba debilitat per les baixes a la primera gran cita de la temporada

La temporada de natació ja fa setmanes que s’ha posat en marxa amb la disputa de les primeres proves del Circuit Català, però la primera gran cita arriba la setmana vinent. És el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern en piscina de 25 metres que organitza el CN Barcelona del 15 al 18 de novembre.

El CN Terrassa no arribarà en el seu millor moment de forma, ja que afrontarà aquesta competició amb baixes molt sensibles. En l’equip masculí no hi serà Ander Yzaguirre, que va patir un accident de moto, i és dubte Albert Puig, amb una perforació al timpà. En l’equip femení tampoc està assegurada la presència de Berta Martínez, una de les cares noves.

Tot i que el CN Terrassa s’ha reforçat aquesta temporada amb el plusmarquista Miguel Durán i amb joves d’una gran projecció com Cristina Garcia Kirichenko, Ferran Siré i Izán Cubillas, les baixes de Carmen Herrero, que ha fitxat pel Real Canoe, i de Patricia Castro, que s’ha traslladat a València per motius laborals, debiliten l’equip egarenc per a la cita de Barcelona.

Així doncs en Miguel Durán recau el lideratge del CN Terrassa, començant per aquest proper Campionat d’Espanya. El tècnic del CN Terrassa confia en fer un millor paper per a les grans competicions del 2019, la Copa d’Espanya de Clubs i l’Open d’Espanya de Primavera. En aquesta darrera s’hauran d’assolir les mínimes per al Campionat del Món de l’estiu. Precisament el club egarenc ha demanat l’organització del Campionat d’Espanya d’estiu que es farà la primera setmana d’agost.