L’equip de natació del CN Terrassa busca la permanència a la Copa d’Espanya de Clubs

El CN Terrassa disputarà el 21 i 22 de desembre la XXX Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Divisió d’Honor que se celebrarà a la Piscina Municipal de Castelló. La competició de referència per equips de la temporada aplegarà els vuit millors clubs de l’Estat en categoria masculina i femenina.

El tècnic Eugeni López assenyala aquesta competició com a “prioritària d’aquesta primera part de la temporada. L’equip l’ha preparat específicament. Anem a competir, però la permanència és l’objectiu cabdal“.

L’entrenador local entén que la fita resultarà més complicada per a l’equip femení. Per a López, el CN Sant Andreu és el gran favorit, amb el CN Sabadell i el CD Gredos San Diego un graó per sota. “A partir d’aquí, haurem de lluitar amb els altres quatre rivals, el Real Canoe NC, el CDN Bidasoa XXI, el CN Barcelona i el CN Palma. Som cinc clubs que buscarem evitar les dues darreres places, les que condueixen al descens a Primera Divisió”.

En categoria masculina, López manifesta que l’equip hauria de competir per la quarta o la cinquena posició. “En aquest cas, no hauríem de patir per mantenir-nos. El tècnic assenyala el CD Gredos San Diego com a candidat principal a la victòria, amb el CN Sant Andreu i el CN Sabadell just per darrere. “El Real Canoe NC, el CN Santa Olaya i el CE Mediterrani serien els nostres contrincants directes”. El CN Alcobendas, com a nouvingut a la categoria, esdevé una incògnita. Com en el cas femení, el setè i vuitè classificat baixaran a Primera Divisió.

Vint-i-quatre nedadors

El CN Terrassa desplaçarà a la ciutat valenciana un equip format per vint-i-quatre integrants, dotze nedadores i dotze nedadors. En el capítol femení, la convocatòria està formada per Janna Blaya, Maria Buch, Andrea Feng Prades, Melani Costa, Camille Dauba, Cristina Garcia Kirichenko, Aida López, Julia Luis, Berta Martínez, Claudia Reato, Joana Otxanda Desbordes i Jana Yao Sabrià. La gran novetat és la presència de dues nedadores franceses que reforçaran el club específicament per a aquesta competició. Es tracta de Camille Dauba, especialista en les proves de braça, i de Joana Otxanda Desbordes, que neda proves de crol i papallona i que pot incrementar el nivell dels relleus.

El conjunt masculí comptarà amb David Benítez, Víctor de Pablo, Miguel Durán, Marcos Gil, Guillem Lázaro, Mario Mollà, Jordi Pérez, Eric Rodelas, Adrián Santos, Adrià Roy, Enrique Prats i Ferran Siré.

Equip masculí de natació del CN Terrassa (Font imatge: CN Terrassa)