Torota Rally Da Auga

L’equip de ral·li de CSM Automoció de Terrassa s’imposa al Xacobeo Rally da Auga

Els gallecs Dani Berdomás i Brais Mirón (Grup Breogán) van començar el ral·li imposant un ritme molt alt, que només Sergi Francolí i Maria Salvo (CSM Automoció) van ser capaços de seguir. Entre les dues parelles es van repartir els scratch de les 5 etapes completades, 3 per a Berdomás-Mirón que van patir una punxada en un dels trams i 2 per a Francolí-Salvo, que finalment es van emportar la victòria a terres gallegues.

Va completar el podi la consistent parella portuguesa formada per Ricardo Costa i Riu Vilaça (Macedo & Macedo), sent el 4t classificat a la prova el duo, també portuguès, format per Miguel Campos i Nuno Rodrigues (Inside) que segueix mantenint el lideratge de la copa gràcies a la seva victòria al Ral·li d’Açores. L’equip asturià format per Fran Cima i Juan Luis García (Cimauto-Asturhíbrid) va finalitzar en una meritòria 5a plaça després d’haver patit diversos contratemps. Van completar la classificació dues parelles nouvingudes, que van mostrar una ràpida adaptació a les seves muntures, els catalans Rubén Muñoz – Juan Codinachs (CSM Automoció) van acabar en 6a posició, sent la 7a plaça per a la parella gallega formada per Germán Gomez i Sergio Cancela (Escuderia Solc).

La classificació general després de les dues primeres cites de la TGR Iberian Cup, deixa Miguel Campos líder amb 38 punts davant dels 35 que ha acumulat Ricardo Costa amb la seva 3a posició al Xacobeo Rally da Auga.

Notícia relacionada: