L’equip de Terrassa i Granollers queda tercer en el XV Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers

L’equip de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud ha estat el primer classificat en la XV Edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit dels Bombers de la Generalitat, que s’ha celebrat aquesta setmana a Barcelona paral·lelament al concurs intern dels Bombers de Barcelona, que organitzaven la seva X edició. El segon lloc de la classificació general ha estat per l’equip del parc de Rubí/Sant Cugat del Vallès i, el tercer, per l’equip combinat dels parcs de Terrassa i Granollers.
En la categoria de millor comandament, el primer ha estat de l’equip de Rubí/Sant Cugat del Vallès; el segon, l’equip de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud i la tercera posició ha estat pel comandament de l’equip de Terrassa-Granollers.
Metropolitana Sud ha estat valorat com a millor equip tècnic, seguit per l’equip de Rubí/Sant Cugat del Vallès, que ha obtingut el segon lloc, i l’equip de Sant Celoni, que ha quedat en tercera posició.
Finalment, el sanitari de l’equip del parc de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud ha estat el millor valorat del concurs. El segon lloc ha estat pel sanitari de l’equip combinat de Terrassa-Granollers i el tercer pel sanitari de l’equip de Rubí/Sant Cugat del Vallès.
Per gentilesa de l’empresa Weber, fabricant d’eines hidràuliques, entre tots els equips que han pres part en el Concurs s’ha sortejat la participació en un curs de rescat de víctimes en accidents de trànsit que durarà 3 dies i que es farà a Alemanya a l’octubre. Els guanyadors, en aquest cas, han estat els membres de l’equip de Sant Celoni.
Com a equip millor classificat dels Bombers de la Generalitat, l’equip de la Regió Metropolitana Sud té accés directe per participar al “XV Encuentro Nacional de Rescate en Accidentes de Tráfico”, que tindrà lloc entre el 8 i el 10 de maig a València.
L’edició del Concurs de Rescat en Accidents de Trànsit d’enguany està organitzada pel Cos de Bombers de la Generalitat, pel Cos de Bombers de Barcelona i pel Servei Català de Trànsit.