Copa Espanya Clubs Natació

L’equip femení de natació del CN Terrassa és últim i perilla la permanència a la Divisió d’Honor

Les instal·lacions del CN Sant Andreu són l’escenari de la XXXI Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Divisió d’Honor. En la primera jornada d’aquest dimecres, l’equip masculí del CN Terrassa ha finalitzat en sisena posició, mentre que el femení ocupa l’últim lloc. La permanència és l’objectiu del quadre egarenc en aquesta competició.

Després de celebrar-se 42 de les 88 proves que integren aquesta Copa d’Espanya de Divisió d’Honor, l’equip masculí del CN Terrassa és sisè a la classificació amb 172,50 punts, a només cinc del cinquè, el CE Mediterrani. CN Alcalá i CDN Bidasoa XXI ocupen els dos últims llocs i baixarien a la Primera Divisió. Tot sembla indicar que el CN Sabadell no tindrà problemes per fer-se amb la victòria, ja que acumula 318 punts, molt per sobre del segon i tercer classificat, CN Sant Andreu (224 punts) i Real Canoe (211 punts).

Qui pitjor ho té per mantenir la categoria a la Divisió d’Honor és l’equip femení del CN Terrassa, que ara mateix és vuitè amb 132 punts. El quadre egarenc i el CN Santa Olaya, setè amb 149, no assolirien una permanència que marca el CN Tenis Elche amb 165 punts. Els llocs de podi són per al CN Sant Andreu, primer amb 347 punts, seguit del CN Sabadell (276,50 punts) i el CD Gredos San Diego (256,50 punts).