L’equip femení de waterpolo del Club Natació Terrassa enceta la temporada amb la Copa Catalunya, a casa

L’equip sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa s’estrenarà oficialment aquesta temporada amb el partit de quarts de final de la Copa Catalunya Femenina que es disputarà el dimarts 28 de setembre a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica. Com a cap de sèrie de la competició, el conjunt de Xavi Pérez afrontarà aquesta eliminatòria com a local , i ho farà contra el guanyador de l’eliminatòria prèvia a doble partit que enfrontarà l’Horta i el CN Catalunya, la cita serà  el 22 i el 25 de setembre.

 La Copa Catalunya Femenina aplega els nou equips catalans de Divisió d’Honor de la temporada 2021-2022 i els tres equips de Primera Divisió. La competició contempla una eliminatòria prèvia a doble partit.Els aparellaments d’aquesta fase  de la competició és són Molins de Rei-  Sant Andreu, Santa Eulàlia- Rubí,  Atlètic-Barceloneta- Sant Feliu i l’Horta-Catalunya.

 Els quarts de final estan programats per al dimarts 28 de setembre, a partit únic, a la piscina dels quatre caps de sèrie de la competició, el Sabadell, el Mataró, el Terrassa i el Mediterrani.

 Les semifinals se celebraran el dimecres 27 d’octubre, mentre que el partit pel tercer i quart lloc i la gran final tindran lloc el dilluns 1 de novembre. Les seus d’aquestes fases encara estan per determinar.