L’equip femení de waterpolo del CN Terrassa té pràcticament definida la seva plantilla

La plantilla de l’equip femení de waterpolo del CN Terrassa està pràcticament tancada, després que el club hagi fet oficial les últimes baixes. A la ja coneguda d’Ángela Ruiz, s’afegeixen Claudia Abad, Blanca Goset, Marta Silva i Aina Pastor.

La boia egarenca estava cridada a tenir un major paper i més després de la baixa de Ruiz, però les incompatibilitats amb els seus estudis en una temporada que es preveu de màxima exigència ha provocat la seva sortida. Les altres tres jugadores van arribar la passada temporada. Abad, procedent del Mataró, Goset, del CE Mediterrani, i Silva del CN Sabadell. Aquesta darrera tampoc podia compaginar els entrenaments la temporada vinent.

De l’actual plantilla només falta per saber la continuïtat o no de la seva capitana, Cristina Cantero, i de la jove Martina Cardona, que va arribar la passada campanya de la UE Horta. Tot apunta a que seguiran, però si es produís alguna baixa més el CN Terrassa tibarà del seu planter.

L’equip de Xavi Pérez, doncs, està format ara per ara per onze jugadores. Els fitxatges de l’egarenca Paula Leitón, Bea Ortiz i Olga Domènech, procedents del CN Sabadell, i de Pili Peña, del CN Sant Andreu. La portera internacional Sandra Domene té contracte en vigor, han renovat Judith Panicello, Elia Montoya, Marta Samper i Júlia Rodríguez i han pujat al primer equip la també portera Sofía Tamayo i Noelia Cuenda.