L’equip femení del CD Can Parellada crema etapes en el seu primer any de vida

Terrassa comptarà la propera temporada amb un equip femení a la Primera Catalana de futbol. És el CD Can Parellada, que va dominar amb autoritat el grup 3 de la Segona Catalana, finalitzant en primera posició amb 51 punts en el moment de l’aturada de la competició. Va guanyar tots els partits, 17 en total, sumant 105 gols i encaixant només 11. A més la seva jugadora Queralt Fàbregues, amb 38 dianes, va ser la màxima realitzadora del grup.

La decisió de la Federació Catalana de Futbol de donar el vist-i-plau als ascensos en les categories amateurs ha permès al conjunt que dirigeix Verónica Fernández donar aquest salt en el seu primer any de vida. “Ens hagués agradat acabar la temporada de forma natural i proclamar-nos campiones de la categoria sobre el terreny de joc, però no ha pogut ser per la situació que hem viscut. Però també és cert que la decisió presa per la Federació és la lògica i és la recompensa també al gran any que hem fet”, assenyala l’entrenadora del Can Parellada.

A més, el primer equip femení del club és un projecte totalment innovador, ja que només hi ha noies tant a la plantilla com al cos tècnic. “Donem l’oportunitat a aquelles noies que tenen professions relacionades amb el futbol i volen dedicar-s’hi”, assenyala una Verónica Fernández que també és la coordinadora de l’entitat.

Aquesta temporada el Can Parellada ha comptat amb 5 equips femenins (benjamí, aleví, juvenil, amateur i mamis), però la següent n’hi haurà 8, completant totes les categories femenines.

Queralt Fàbregues ha estat la golejadora del grup