L’equip masculí de voleibol del CN Terrassa assoleix l’ascens a Primera Divisió

L’equip masculí de voleibol del CN Terrassa puja a la Primera Divisió Catalana. Ho va aconseguir dissabte, gràcies a la victòria davant el Virolai en la penúltima jornada de Segona. Una fita que se li havia resistit al quadre terrassenc els últims anys. Darrerament com secció de l’entitat i, amb anterioritat, com a CV Terrassa. L’afició local va respondre i va poder celebrar la consecució de l’objectiu que l’equip que s’havia marcat a principi de temporada.

El conjunt de Judith Garcia depenia d’ell mateix per obtenir un darrer triomf que el catapultés automàticament a Primera. El Virolai no es jugava res, però va posar certes dificultats en el segon set. Tot i així el CN Terrassa va controlar en tot moment el partit i se’l va adjudicar per 3 a 0. D’aquesta manera allarga la seva imbatibilitat en la segona fase. Un ascens que ha d’anar situant el club dins del mapa del voleibol català.  El CN Terrassa tancarà la lliga visitant dissabte el Viladecans, mentre que el cap de setmana de l’1 i 2 de juny jugarà la fase de primers per determinar el campió.

CN Terrassa voleibol

El CN Terrassa va superar còmodament el Virolai, assolint l’ascens a Primera

Derrota del femení

Per la seva banda l’equip femení del CN Terrassa va caure per 3 sets a 1 a la pista del CV Les Franqueses i segueix tercer. Tot i la derrota i a falta d’una jornada per cloure la lliga regular, el quadre de Jesús Requena té assegurada una plaça per disputar la fase d’ascens a Primera.

El proper diumenge (18.00 h) les egarenques afrontaran l’última jornada a casa contra el líder, el Sant Esteve. Aquest partit i la resta de resultats determinaran si disputaran la fase d’ascens com a segones o terceres de grup. Dos punts els separen del segon lloc que ocupa el Sant Pere Pescador.