Dídac Cobacho I Sergi Mora

L’equip masculí de waterpolo del CN Terrassa s’estrena aquest dijous a la lliga davant el CN Sant Andreu

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa debuta aquest dijous (20.45h) en la Lliga de Divisió d’Honor Masculina. Ho farà a casa contra el CN Sant Andreu. Després de l’eliminació en la primera fase de l’Euro Cup, el conjunt de Dídac Cobacho s’estrena en la competició de la regularitat amb la voluntat d’anar pas a pas tenint en compte la transformació que ha patit l’equip.

El CN Terrassa presenta enguany les incorporacions del lateral Adrià Delgado, procedent del CN Barcelona, de l’australià Matt Wilson i dels joves de la pedrera Dani Díaz i Guillem Comas, que poden no ser els únics jugadors de la base que acabin tenint minuts en el primer equip. Dit això, el tècnic local és partidari de fixar objectius a curt termini. “El grup ha de saber on està i on pot arribar. De moment volem classificar-nos per a la Copa del Rei i, poc a poc, veure a què es pot aspirar”.

Dídac Cobacho I Sergi Mora

Dídac Cobacho, a la dreta, conversant amb el seu segon, Sergi Mora

Cobacho valora molt positivament la participació europea. “Sempre aporta un estímul i suposa un creixement. Del primer al darrer partit de la fase, hi ha una diferència notable. Crec que s’ha notat l’evolució dels jugadors. Europa és dura i exigent i sempre et posa on et toca. Tenim una barreja de waterpolistes olímpics amb jugadors que no havien jugat en lliga ni en competició europea, que són debutants en tot. L’equip està en construcció, amb noves peces que cal que es vagin conjuntant”.