L’equip masculí del CTT Els Amics Terrassa competirà a la Divisió d’Honor

El primer equip masculí del CTT Els Amics Terrassa competirà a la Divisió d’Honor la temporada 2021-2022, després de l’ascens assolit a Antequera al mes de juny. Així ho ha decidit la junta directiva del club egarenc, després d’haver aconseguit els 10 mil euros que necessitava per poder jugar a la categoria de plata del tennis taula estatal, entre ajudes públiques i també del sector privat. Aquesta setmana es formalitzarà la inscripció (el termini era fins el 15 de juliol) a la Federació Espanyola (RFETM).

Amb aquests diners Els Amics podran comptar també amb el seu segon equip masculí a la Primera Nacional, plaça que es va guanyar a la fase d’ascens. Per contra la junta ha decidit, per raons esportives, renunciar a la plaça guanyada a la Divisió d’Honor Femenina. L’objectiu és que les jugadores més joves de l’equip agafin experiència a la Primera Nacional abans de fer el salt a una categoria molt més competitiva i exigent. A més els costos en desplaçaments en aquesta categoria encarien molt més el pressupost per a la següent temporada.

Nou fitxatge?

La direcció esportiva del CTT Els Amics ja treballa per confeccionar un equip competitiu a la Divisió d’Honor masculina de cara a salvar la categoria. Està confirmada la continuïtat de Ramon Mampel, així com la resta d’integrants d’aquesta temporada, però l’objectiu és incorporar un palista amb experiència contrastada. Una de les opcions passa per l’egarenc Marc Clotet, que milita al CETT Esparreguera i també és entrenador del planter terrassenc, però hi ha altres vies obertes.

L’egarenc Ramon Mapel seguirà amb el CTT Els Amics Terrassa