L’equip masculí del CV Terrassa Teknopoint s’imposa al líder i el femení cau amb el Vòlei Els Arcs

L’equip masculí del CV Terrassa Teknopoint va sumar la tercera victòria de la temporada, després de derrotar per 3 sets a 2 el líder, la Torre de Claramunt. En els primers dos sets els visitants no van donar opcions, amb un joc molt més contundent, per empotar-se’ls per 23 a 25 i 19-25.

En el tercer, en un agònic 33 a 31, els locals es van refer entrant nous jugadors a la pista i millorant poc a poc el seu joc. Va ser tot una injecció de confiança per afrontar el quart set, que també va caure del bàndol egarenc (25-22) gràcies a la seva velocitat en les transcions d’atac. El set definitiu va ser molt disputat, amb alternatives per a un i altre equip, però el CV Terrassa va saber mantenir el nivell de joc per guanyar 15 a 12.

Amb aquest triomf, el conjunt de Santi Garcia i Victoria Cenalmor ocupa el segon lloc del grup “D” de la Segona Catalana, a només un punt de la Torre de Claramunt. Diumenge els egarencs visiten el Montserrat “B”.

Derrota del femení

Per la seva banda l’equip femení del CV Terrassa va caure per 3 sets a 0 (25-10, 25-14 i 25-11) contra el Vòlei Els Arcs i continua ocupant l’últim lloc al grup “C” de la Tercera Catalana. Les egarenques no van tenir opcions contra l’equip més fort d’aquesta primera fase, basant el seu joc en la gran altura de les seves jugadores. La propera jornada el CV Terrassa juga a casa, dissabte a les 20.15h, on rebrà el CEV L’Hospitalet “B”.