L’equip UPC Ecoracing guanya cinc premis amb el seu monoplaça elèctric

L’equip d’investigació tecnològica Ecoracing, de la Universitat Politècnica aconsegueix 5 premis i arriba a 6 finals, amb el primer monoplaça elèctric de tracció total de l’Estat. Els terrassencs han participat aquest estiu en el Formula Student, un circuït de quatre competicions internacionals. Unes proves on les empreses del sector valoren la innovació i els vehicles han de passar per una rigurosa inspecció tècnica.

Entre d’altres reconeixements l’equip terrassenc s’ha endut tres premis en l’apartat de Cost i Fabricació, i dos en la prova de Pla de Negoci. També, a més de ser el segon equip més ràpid en passar la inspecció tècnica a Alemanya, país referent de la competició, els terrassencs són l’equip de l’Estat amb el millor palmarès dels darrers 10 anys.Per a la pròxima temporada, l’equip UPC Ecoracing afronta una profunda renovació que deixarà el grup amb 17 membres. Un renovat equip que haurà d’intruduir les millores tècniques necessàries per mantenir el seu projecte com una de les propostes més competitives i ecològiques.

Des de la seva presentació el passat mes de maig i després de participar en la competició Fòrmula Student per tot Europa, l’equip terrassenc ha comprovat la solidesa del disseny del vehicle i en conclou la seva evolució i validació. En cada competició de la Formula Student hi han participat més de cent equips amb uns 3.000 estudiants que han aconseguit reunir a més de 7.000 espectadors.