L’era de la Masia Freixa acull divendres un acte divulgatiu sobre les sindicatures de greuges

El procés, el procés per escollir síndic de greuges municipal, encara la seva etapa final. Després que a l’estiu es constituís la Comissió Ciutadana de seguiment d’aquest procés, el 2 d’octubre es va obrir el termini de presentació de candidatures, que s’acabarà el 14 de novembre.

Mentrestant, l’Ajuntament vol que la ciutadania sàpiga de la importància d’aquesta figura i implicar-la en aquesta elecció. Per això aquest divendres organitzarà un acte divulgatiu sobre les sindicatures de greuges a l’Era de la Masia Freixa. Hi intervindran el síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó; el vicepresident del Fòrum de síndics i síndiques defensors i defensores locals de Catalunya, Lluís Martinez Camps; i el síndic de Sabadell, Josep Escartín. La periodista Mariona Tomàs moderarà l’acte. El consistori vol donar a conèixer la importància i les funcions de la Sindictaura Municipal de Greuges com a orientadora i informadora de la ciutadania en la seva relació amb l’administració.

El 20 de novembre serà quan es coneguin els candidats, que s’hauran de votar en un únic dia, el 14 de desembre. Les votacions, aquest cop, seran exclusivament presencials, en set quipaments de la ciutat.