Les activitats de la Setmana de la Ciència es dupliquen respecte l’any passat

Antoni Gaudí s’autodefinia com el darrer arquitecte romà, aquell que va continuar la tradició de l’Imperi Bizantí. El professor de la UPC, Carles Romea, ha impartit aquest dimarts al matí una conferència sobre com l’arquitecte català va aplicar el seu ampli coneixement de geometria, d’història i sobre els materials per crear una sistema original però fortament arrelat en la tradició mediterrània.

És una de les propostes que conforma la programació de la 23a Setmana de la Ciència a Terrassa. També hi ha previstos tallers, visites, jornades de portes obertes o de divulgació científica. En total, 46 actes, pràcticament el doble que l’any passat, que van començar el passat dia 9 i acabaran diumenge, 18 de novembre.

Les propostes s’han duplicat gràcies a la col•laboració i el treball conjunt desenvolupat per diferents organismes i institucions. D’aquesta manera es vol potenciar la divulgació del coneixement i de la ciència i fer més visible aquesta iniciativa.

El Servei d’Universitats i Innovació de l’Ajuntament hi participa activament en l’organització del programa d’activitats, juntament amb la UPC, els museus i la BCT.
Terrassa, com a ciutat universitària, se suma un any més a aquest certament de caràcter anual que s’ha convertit en l’esdeveniment de divulgació de la ciència més important d’Europa.