Les activitats nadalenques arriben a tots els barris per reactivar el comerç i la vida social

Que aquest sigui el Nadal de la retrobada i de la reactivació de la vida social i econòmica de la ciutat. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament i les associacions dels diferents eixos comercials han preparat tot un seguit d’activitats que dinamitzaran tots els barris.

Com ja és tradició s’ha presentat un vídeo i tota la programació està recollida en un revista que porta el mateix títol que l’espot: «Visquem Terrassa per Nadal». De la publicació s’han editat cent mil exemplars, que arribaran a les bústies de les llars en els propers dies.

L’objectiu de tots els actors és que aquestes festes siguin un motor per a la recuperació econòmica. Per animar  les compres la ciutat s’il·lumina més que mai amb més de 700 punts, 8 trenets recorreran els 7 districtes, les fires d’hivern i de Santa Llúcia tornen als espais habituals, i es preparen de noves com una fireta gastronòmica i la primera edició del Mercat d’Art i Disseny; el Juguem es farà per segon any al carrer i la festa de Cap d’any omplirà de nou el Raval.

Els dos mercats municipals i Terrassa Centre i les associacions de comerciants de Ca n’Aurell i de Ca n’Anglada també tenen les seves pròpies activitats de dinamització: visites culturals, concursos d’aparadors, el patge Xiu-Xiu recollint les cartes i regals en forma de vals de compra, en són els principals exemples. Més informació al web www.terrassa.cat/nadal.

La banda sonora de la presentació de les activitats nadalenques ha ha anat a càrrec de Marina Dósem.

Visquem Terrassa Per Nadal 2Visquem Terrassa Per Nadal 3