Les Associacions Educatives Can Palet i Ca n’Anglada s’uneixen en la nova Fundació Educativa Terrassa

Després de deu anys de col·laboració, l’Associació Can Palet i el Grup Colònies Ca n’Anglada s’han unit per crear el projecte comú Fundació Educativa Terrassa i guanyar així visibilitat i múscul executiu a la ciutat en l’àmbit de l’educació en el lleure i l’acció social.

L’objectiu és tenir més força en un moment en el que la realitat de les famílies i els infants en situació de vulnerabilitat ha empitjorat i, fins i tot, s’ha estès a més persones. Segons Josep Rodríguez, Director General de la Fundació Educativa Terrassa: «Amb aquest nou projecte volem defensar els drets dels infants i treballar per la igualtat d’oportunitats on la bretxa social cada vegada és més important».

La nova fundació manté la missió de treballar per l’educació d’infants, joves i adults en el temps de lleure per aconseguir despertar comportaments, actituds i valors amb la intenció que transcendeixin a totes les situacions de la seva vida. La tasca es realitza de manera conjunta, coordinant-se amb les escoles, les famílies i l’equip de serveis socials del territori.

La nova entitat compta amb un centre obert, un centre diari, atenció psicoterapèutica, activitats esportives, un espai de criança (0-3 anys), activitats de lleure i sociocomunitàries, un espai familiar, ofereix orientació laboral i assessorament formatiu.

La Fundació Educativa Terrassa treballa a favor de la integració social dels infants i joves principalment en els barris de Terrassa de Can Palet, Ca n’Anglada i Egara.