Les biblioteques de la comarca celebren el Dia Europeu dels Parcs Naturals virtualment

El 24 de maig és el Dia Europeu dels Parcs Naturals. Les gerències de les biblioteques i dels parcs naturals de la Diputació de Barcelona treballen conjuntament en un programa que es diu “Parcs i biblioteques… naturalment!” per donar a conèixer la importància i la riquesa d’aquests espais naturals.
Abans que el coronavirus trastoqués tots els plans, s’havia previst que les biblioteques del Vallès Occidental organitzessin diverses sortides al parc que tenen més a prop, el de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. Unes 100 persones usuàries d’aquests equipaments podrien haver gaudit de visites guiades, tallers i explicacions.
Aquest acte, amb aquestes característiques, no es pot celebrar, almenys en aquests moments. Quan les condicions millorin, els organitzadors volen recuperar aquestes activitats al parc. Però, ara, i coincidint amb l’efemèride, s’ha editat un vídeo amb fotografies d’aquest espai natural.
D’aquesta manera, les biblioteques i el parc han volgut celebrar aquesta data encara que sigui virtualment, difonent la publicació a les xarxes socials.