Les biblioteques municipals modifiquen els seus horaris a partir d’aquest 7 de setembre

Des d’aquesta setmana les biblioteques municipals de Terrassa adapten els seus horaris amb l’objectiu de poder aplicar les diferents mesures de seguretat i prevenció contemplades dins el Pla sectorial per a biblioteques publicat per la Generalitat.

La seva aplicació permetrà adoptar les mesures de prevenció, neteja i desinfecció necessàries per garantir la seguretat del personal i de les persones usuàries de les biblioteques davant la Covid-19.

L’excepció és la Biblioteca del Districte 5, que té previst obrir al públic el dia 14 de setembre, després dels treballs d’adaptació a la situació excepcional de la Covid-19 i a les obres que es porten a terme a les instal·lacions esportives del Club Natació Terrassa, que afecten la seva accessibilitat.

Els nous horaris signifiquen una reducció total, en el conjunt de la xarxa de biblioteques municipals, de 37 hores de servei. Al mateix temps però, l’aplicació d’aquests nous horaris, pensats per poder garantir el servei al conjunt de la ciutadania, és indispensable per poder aplicar les mesures de seguretat necessàries per a les persones usuàries així com al personal de biblioteques i per assegurar també la neteja i la desinfecció dels espais.

Actualment, la BCT Xarxa manté la cita prèvia per a tots els seus serveis de préstec, espais de consulta o accés a ordinadors amb connexió a internet. Els nous horaris, així com les restriccions de servei establertes fins al moment, tornaran a la normalitat tan bon punt la situació sanitària ho permeti i deixi de ser vigent el Pla sectorial per a biblioteques.