Les biblioteques obren a l’estiu, menys la Bd2, la Bd5 i el Bibliopunt de Can Parellada

L’estiu també arriba a les biblioteques de Terrassa. Amb l’augment de les temperatures i les vacances pels més afortunats, l’horari d’atenció al públic d’aquests equipaments municipals canvia. Tot i aquestes lleus  modificacions es segueixen oferint els mateixos serveis que  durant la resta de l’any per a tots les terrassencs i terrassenques que així ho desitgin.

Per això, fins el 3 de setembre les biblioteques de la ciutat són el lloc més adequat on gaudir del plaer de la lectura. A part d’anar a buscar una novel·la, un conte o un llibre d’assaig, en aquests serveis es poden agafar en préstec pel·lícules o música. També poden resultar un espai agradable per llegir la premsa, buscar informació, connectar-se a internet.

La Biblioteca Central obre entre setmana de 10  del mati a 2 del migdia i de 4 de la tarda a dos quarts de 9 del vespre, mentre que els dissabtes només ho fa pel matí.

Algunes biblioteques de Districte atenen als usuaris durant la setmana a la tarda i també algun dia pel mati.  Els dissabtes romandran  tancades. En concret. les biblioteques del Districte 3,4 i 6 obren de dilluns a divendres de 4 de la tarda a 8 del vespre. Aquests tres equipaments només tenen les portes obertes pel matí  de 10 a 1 del migdia un dia a la setmana, la  Bd3 obre el dijous, la Bd4 ho fa el dimarts i la Biblioteca del Districte 6, el dimecres.

La  Biblioteca del Districte 2 i la Bd5 no ofereixen servei fins el 3 de setembre, mentre que el Bibliopunt de Can Parellada estarà tancat fins l’11 de setembre.