Foto B40

Les Cambres de Sabadell i Terrassa denuncien l’incompliment del termini per a la redacció de la Ronda Nord

Les Cambres de Comerç de Sabadell i Terrassa denuncien l’incompliment del termini per a la signatura de l’acord per a la redacció del projecte de la Ronda Nord dels sistemes urbans de Castellar, Sabadell i Terrassa. En l’aprovació dels pressupostos de la Generalitat per aquest any es va acordar que, durant el primer trimestre de 2023, s’havia de signar el conveni amb el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per garantir la redacció la infraestructura.

En una intervenció d’aquest divendres al matí a la Cambra de Girona, el Secretari d’Estat d’Infraestructures, Xavier Flores, ha confirmat que les obres del tram Abrera Terrassa de la B40 van al ritme previst i, per tant, tal com es va comprometre en la darrera edició dels Premis Cambra de Terrassa, la finalització es preveu per abans d’acabar l’any. Flores, però, ha assenyalat, a pregunta del president de la Cambra de Terrassa, Ramon Talamàs, que no podia concretar quan es perfeccionaria la signatura de l’acord per a la redacció del projecte de la Ronda Nord.

Les cambres vallesanes, coneixedores de l’oposició d’ERC a aquesta infraestructura, valoren la manca d’interès del Departament de Territori com a molt perjudicial per avançar en l’execució de la Ronda Nord, que consideren cabdal. Per això insten al Conseller de  Territori, Juli Fernández, a complir els compromisos del Govern.