Les Carboneres aconsegueixen un ascens històric a la Primera Catalana

El sènior femení dels Carboners de Terrassa es va desplaçar dissabte a Martorell per disputar el partit més transcendent de la seva història. En cas de victòria contra el combinat del Martorell i l’Anoia, s’aconseguiria per primera vegada l’ascens a la Primera Catalana femenina, màxima competició a nivell català. Al final, triomf per les groc-i-negres per 24 a 29.

El partit va ser molt equilibrat i al final dels primers quaranta minuts estava totalment obert amb l’empat a 17. A la segona part les locals, amb pocs canvis a la banqueta, van notar el desgast físic i van veure com les Carboneres començaven a prendre el control del partit. El domini visitant es va acabar materialitzant amb una última marca carbonera a quatre minuts per al final.

Ascens històric, doncs, per unes Carboneres just l’any en el qual s’han vist reforçades per set jugadores provinents de la seva escola. Després del sorteig efectuat aquest dimarts a la seu de la Federació Catalana, el debut a Primera serà el dia 16 de desembre, a Can Jofresa, contra el CEU.