Les cares del tràfic de persones en una exposició a la biblioteca del Districte 2

La regidora de Polítiques de Gènere, Lluïsa Melgares, ha visitat aquest dijous a la tarda l’exposició Les cares del tràfic de persones. Dones valentes que donen la cara, que la fundació Sonrisas de Bombay exposa fins el 17 de novembre a la Biblioteca del Districte 2. Durant el recorregut, la responsable del programa d’Intervenció i Prevenció de Tràfic de Persones a Espanya de l’entitat, Goretti Arana, ha exposat les principals línies d’acció de la fundació a l’Àsia, especialment contra el tràfic de persones, donant veu a les imatges que conformen la mostra.

Des de Sonrisas de Bombay es treballa per fer front al tràfic de persones, un dels majors problemes a l’Àsia, on es calcula que tan sòls a Bombai hi ha 400.000 dones que són víctimes del tràfic de persones i explotació sexual i que un 45% d’elles, són persones menors d’edat.

Aquesta exposició forma part del programa d’activitats que el Servei de Polítiques de Gènere ha creat amb motiu de la commemoració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones i que es pot consultar aquí.