Les Cases de la Música obren la convocatòria de Programes de suport a la Creació musical

Les Cases de la Música obren la convocatòria de programes de suport a la creació musical per a músics i formacions novelles i emergents. Ajudes a cost zero per a: enregistrament en estudi, producció de directes, creació de càpsules audiovisuals i la participació en els escenaris Cases de la Música al MMVV i a la Fira Mediterrània de Manresa.

Es presenten les línies de suport a la creació musical de les Cases de la Música (Mataró, Gironès, L’Hospitalet, Manresa i Terrassa) per segona vegada i, tal i com ja es va fer el 2017, s’han unificat criteris i formats concedint ajudes de creació a músics i formacions musicals de Catalunya.

Les propostes seran seleccionades per un jurat format per diferents agents musicals i culturals de cada ciutat de Casa de la Música i per l’equip gestor de les Cases de la Música. La convocatòria ja està oberta i hi haurà temps fins al 16 de febrer per presentar propostes. La resolució dels programes de suport es farà el 8 de març i es podran consultar els grups escollits a la web de Cases de la Música: www.casadelamusica.cat.