Les Cases de la Música omplen el mes de maig d’activitats musicals on-line

Malgrat la complicada situació derivada de la pandèmia de la Covid-19, les Cases de la Música continuen treballant mitjançant l’entorn digital. Durant aquest mes de maig, des de les seves plataformes, oferiran diferents accions online com Sessions LP, Vesprades Musicals o classes online setmanals. 

Aquesta activitat online va començar fa unes setmanes. D’una banda, amb els Concerts de Primavera de L’Hospitalet que, per primera vegada, es traslladaven a les xarxes socials de Cases de la Música. Cinc actuacions en streaming, a càrrec de Ciudad Jara, Relat, Stay Homas, Queralt Lahoz i Tribade, que van acumular més de 10.000 visualitzacions als directes d’Instagram. D’altra banda, la primera de les Sessions LP online amb Miki Núñez, que va analitzar el disc ‘Benvinguts al Llarg Viatge’ de Txarango, una cita a  que va reunir més de 350 participants. 

Activitat imparable al mes de maig

Des de les Cases de la Música arranquen el mes de maig amb les Vesprades Musicals, unes sessions musicals acústiques i íntimes amb diferents artistes, en les quals el públic hi podrà interactuar i es podrà gaudir de la seva música en petit format. La primera cita serà aquest dijous 7 de maig, a les 19h, amb Ferran Palau. Cita que tindrà la seva rèplica el proper 21 de maig, també a les 19h, amb Maribel “La Canija” i Gaizca. Dues trobades musicals  que tindran lloc al seu perfil d’Instagram.

D’altra banda, també posaran en marxa les Sessions LP, el cicle d’audicions comentades per un reconegut músic o professional del sector musical. Una manera de redescobrir alguns dels àlbums més importants del rock i de la música popular. La primera jornada será el proper dijous 14 de maig, a càrrec de l’artista Paula Grande, que parlarà del disc ‘Blue’ de Joni Mitchell. Mentre que el dimarts 19 de maig, serà Lluís Gavaldà qui analitzarà, cançó a cançó ‘Abbey Road’, darrer àlbum de The Beatles

A més a més, oferiran el curs Guitarra des de 0 amb Quim Zango, qui donarà les eines bàsiques per aprendre a tocar aquest instrument. Aquestes classes es celebraran setmanalment i començaran el proper dimarts 26 de maig a les 19h, a través de la plataforma ZOOM.

Finalment, acomiadaran el maig amb una altra novetat, els cursets ETECAM LIVE, sessions online de formació de l’Escola Tècnica de l’Espectacle de les Cases de la Música. Durant aquest mes, des de les seves plataformes,  oferiran diferents accions online com Sessions LP, Vesprades Musicals o classes online setmanals.