Les classes de primer curs i les pràctiques seran gairebé les úniques presencials a l’ESEIAAT

L’ambient de les aules i passadissos de l’Escola Superior d’Enginyeria Industrial, Aeronàutica i Audiovisual de Terrassa no és ni de bon tros l’habitual de mitjans de setembre. Encara que no ho sembli, les classes a tots els cursos de grau, excepte el primer, van començar dilluns passat. Però les teòriques es fan majoritàriament online tot i que en casos justificats es pot seguir des de l’aula. Les classes pràctiques i en laboratoris sí que es fan sempre de forma presencial. L’escola ha hagut de modificar les previsions d’abans de l’estiu i l’assistència física s’ha reduït considerablement per evitar riscos en un moment en què augmenten els contagis.

Aquest dilluns s’han incorporat els 700 alumnes de màster, que tindran classes teòriques presencials només fins divendres. La setmana que ve entraran els nous alumnes que comencen un grau. Per facilitar la integració al centre i la socialització amb els companys el 1r quadrimestre tenen garantida la docència a l’aula.

Des del primer dia del confinament la Universitat Politècnica de Catalunya ha estat capdavantera en l’ensenyament online i en la creació de projectes per fer més fàcil la realitat de la Covid-19. Dijous l’Ajuntament li va lliurar el Premi Muncunill d’Innovació.