Les dades provisionals de preinscripció deixen 335 vacants a P3

335 vacants a P3 i 22 sol·licituds de més a primer d’ESO. Són les dades provisionals de la preinscripció escolar a Terrassa. Un tràmit que aquest any s’ha fet majoritàriament de forma telemàtica.

Pel que fa a infantil i primària, hi ha hagut zones amb molta més demanda que oferta, sobretot en centres de la zona 2. És el cas de El Vapor, Enxaneta i Bisbat d’Ègara. Amb tot, des del consistori confien que el curs s’obrirà segons les previsions: amb l’increment que suposen la segona línia de Abat Marcet i de l’Escola França.

L’etapa de secundària serà els propers cursos la més tensionada per l’increment de la demanda i per les noves ràtios que s’hauran de complir als centres com a conseqüència del perill e contagi per la Covid19.

L’ajuntament estudia aquests dies amb quins espais pot comptar per cedir a les escoles de cara al proper curs i es coordinarà amb Serveis Territorials per fer-ho.

Teresa Ciurana es mostra optimista de cara al retorn a les aules al setembre, creu que serà una situació molt més tranquil·la que la d’ara i assegura que les famílies no han de patir perquè es trobarà la solució més òptima possible.