Les Divisions d’Honor masculina i femenina de waterpolo arrenquen el 7 i el 21 d’octubre respectivament

La Federació Espanyola de Natació ha publicat provisionalment els calendaris de les competicions de waterpolo per a la temporada 2017-18. Fins el 18 d’agost hi ha obert el termini per fer-ne aportacions abans que s’aprovin definitivament.

La Divisió d’Honor masculina arrencarà el 7 d’octubre. La fase regular conclourà el 28 d’abril, mentre que a principis de maig arrencarà les eliminatòries de quarts de final. L’última setmana de maig tindrà lloc la ronda final, al millor de tres partits. La novetat aquest any a la lliga és el Tenerife, que ha pujat a Divisió d’Honor en detriment del CN Rubí.

Abans que comenci la lliga, però, tindrà lloc la Supercopa Six, prevista pels dies 22, 23 i 24 de setembre, en una seu per determinar. Tampoc se sap qui organitzarà la Copa del Rei, però si les dates, del 2 al 4 de febrer de 2018.

Divisió d’Honor Femenina

En categoria femenina, la lliga arrencarà més tard, el 21 d’octubre, i acabarà el 14 d’abril. Les semifinals del play-off estan previstes per principis de maig, mentre que l’eliminatòria final serà del 10 al 14 de maig. Aquesta temporada s’afegeix un equip català més a la Divisió d’Honor, el CN Sant Feliu, que cobreix la vacant que deixa el descendit Concepción Ciudad Lineal de Madrid.

La Supercopa d’Espanya tindrà lloc el 14 d’octubre, entre el CN Sabadell i el CN Mataró, sense saber encara l’escenari de la competició, al igual que la Copa de la Reina, prevista per al 16, 17 i 18 de febrer de 2018.