Les dues colles castelleres preparen actuacions de màxims per diumenge

Aquest dimarts al local de Minyons i com a acte previ de Festa Major, s’ha presentat el llibre “Pit i Amunt”, el primer relat del periodista i casteller del Poble Sec, Benet Íñigo. Una història de ficció a partir de les emocions i motivacions dels membres d’un castell de 10.

D’altra banda i de cara a la Festa Major els Minyons aixecaran un pis més, de les tres construccions que van fer en la darrera actuació a Barcelona. És a dir els malves treballen en llençar a plaça el 3 de 10, el 5 de 9 i la torre de 9 que podrien culminar amb un pilar de 8. Els Castellers per la seva banda també preparen els castells de Festa Major amb el màxim esforç i il•lusió davant una Diada com la de diumenge.

Per això no s’arronsen i si els assajos continuen bé com fins ara faran una actuació de màxims amb castells de 7 i de 8. El castell més segur de veure és el 2 de 7 i també l’espectacular 9 de 7. Després els blauturquesa afrontaran el 3 i el 4 de 8. Una actuació similar a l’exitosa de la Festa Major de l’any passat amb un 3 i 4 de 8 i el 9 de 7. I tot, com han dit des de la colla, amb el màxim optimisme i ganes de viure la Diada intensament.