Les dues seleccions absolutes d’hoquei herba ja tenen calendari per a la tornada

Les selecciones espanyoles absolutes masculina i femenina d’hoquei herba es tornen a posar en marxa, després de l’aturada d’aquests mesos provocada per la pandèmia de la Covid-19.

Si no hi ha canvis per part de les autoritats sanitàries, el combinat de Fred Soyez es concentrarà del 31 d’agost al 5 de setembre al CAR de Sant Cugat. No se sap, encara, els camps on s’exercitaran i si Terrassa serà un dels llocs escollits per a la tornada. A finals d’octubre els RedSticks es tornaran a concentrar, disputant dos partits oficials contra França, el 2 i 3 de novembre, mentre que al desembre jugaran tres més, davant els Països Baixos, emmarcats dins un torneig internacional a les instal·lacions de Beteró a València.

Per la seva banda la selecció femenina ja ha tornat als entrenaments, amb dos grups dividits als CAR de Sant Cugat i de Madrid. Si la pandèmia no s’interposa, les RedSticks es veuran per primer cop totes juntes a finals d’octubre, en una concentració que tindrà lloc a Gijón. Al desembre el combinat d’Adrian Lock també disputarà el torneig internacional de València, però amb un rival encara per concretar.