Estefania Jiménez

Les egarenques Eli Escursell i Estefania Jiménez fitxen pel Massi-Tactic

L’equip ciclista gironí Massi-Tactic es reforça de cara a la propera temporada amb 9 cares noves. Dues d’elles són les terrassenques Eli Escursell i Estefania Jiménez. Les de Torroella de Montgrí, únic equip femení català de l’elit internacional de ciclisme de carretera, afrontaran el 2023 el cinquè curs a la màxima categoria del ciclisme en ruta a nivell mundial que organitza la Unió Ciclista Internacional (UCI). La temporada passada, com a equip de categoria UCI Continental, van participar en proves de la màxima divisió, WorldTour, sumant podis en curses internacionals per Europa.

Elisabet Escursell, de 26 anys, inicia la seva segona etapa al Massi-Tactic tres anys després de marxar al ciclisme italià. Al llarg de la seva carrera, l’egarenca ha competit amb la selecció espanyola, als Jocs Olímpics de la Joventut de la Xina i ha estat campiona d’Espanya en contrarellotge i velocitat en categoria base.

L’altra egarenca de l’equip, Estefania Jiménez, és la benjamina del grup. Amb 18 anys complerts, és una jove promesa del ciclisme català que s’adapta a totes les modalitats. És una corredora fixa de la selecció catalana, participant en carreres internacionals com la Volta a Portugal, diferents Copes de Nacions i ha aconseguit podis d’etapa a curses de Cantàbria i Pamplona.

Estefania Jiménez

Estefania Jiménez competirà a l’elit del ciclisme en ruta (Font imatge: Massi-Tactic)