Les enginyeries aeroespacials continuen tenint les notes de tall més altes a la ciutat

Els estudis d’Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials tornen a estar entre els que tenen la nota de tall més alta. Es van presentar 145    sol·licituds per fer aquestes estudis de la Universitat Politècnica però només hi ha 60 places. Per això, per entrar-hi cal una nota de 12,390, una de les deu més altes a Catalunya.

Una mica més baixa és la nota que caldrà per estudiar Enginyeria en Vehicles Aeroespacials: cal  un 11,822. També de la UPC és l’Enginyeria de Disseny Industrial, amb una nota de 10,380. Els segueixen els estudis en Cinematografia de l’ESCAC amb un 9,264 i els de Disseny, Animació i Art Digital, amb un 9,104. En aquestes cinc titulacions l’oferta de places no cobreix tota la demanda per part dels estudiants.

Ja per sota del 9 però per sobre del 5 mínim, hi ha els estudis en Disseny i Desenvolupament de Videojocs, amb un 8,806 si es fan en anglès, i un 7,548 si es fan en català. Per estudiar Infermeria, de la Creu Roja, cal un 6,933, per Multimèdia un 6,676, per les Enginyeries Industrials un 6,186 i per estudiar a l’Escola de Negocis Euncet un 5,026.

La resta de titulacions que es poden estudiar a Terrassa només necessiten i 5 per entrar. Són Enginyeria en Sistemes Audiovisuals, Enginyeria en Tecnologies Industrials, Òptica i Optometria, totes tres de la UPC, Gestió d’Empreses en Comerç i Distribució que imparteix l’Escodi i Teràpia Ocupacional de la Creu Roja.