Les entitats beneficiàries del 9è Torneig Hockey Solidari ja tenen els seus primers 6.000 euros

La Masia Freixa ha estat aquest dijous a la tarda l’escenari escollit per fer el lliurament de la recaptació aconseguida al 9è Torneig Hockey Solidari, celebrat l’11 de juny al Club Egara. Recordem que van ser més de 46 mil euros i, després de restar les despeses i a falta d’un tancament oficial dels resultats obtinguts, s’ha pogut fer un primer lliurament de 6.000 euros als responsables de cadascun dels cinc projectes.

Carmen Mas i Ivà Morcillo, presidenta i secretari de l’associació, han estat els encarregats d’entregar els xecs a Creu Roja Terrassa, l’Esplai La Fàbrica de Can Tusell, el Centre d’Esplai Guadalhorce, l’associació ALBA i l’associació La Causa Nostra Laetitiae. La següent entrega es farà una vegada s’hagin tancat tots els resultats.

La presidenta de l’associació Terrassa Hockey Solidari ha destacat “l’ajuda que hem rebut aquest any de les mateixes entitats destinatàries en forma de voluntaris, s’ha notat i és d’agrair”. Recordem que en aquesta novena edició del torneig, a més d’un rècord de recaptació, també hi va haver rècord d’inscrits, amb més de 1.300 participants.