Encartellada i manifestacions per demanar l’alliberament dels presos polítics

[clear]

Aquest diumenge les entitats sobiranistes han convocat a la població altra vegada a la Plaça Vella per fer una encartellada massiva demanant la llibertat pels presos polítics. Una mobilització que segueix amb la idea de pacifisme i de defensar les institucions catalanes de l’ANC i Òmnium Cultural però que a partir d’ara volen també fer més explícita la defensa de la república, juntament amb el CDR de Terrassa.

Una altra proposta ciutadana de mobilització en defensa de la república que ha tingut més popularitat aquests últims dies ha estat la manifestació a Brussel·les pel pont de la puríssima de desembre. L’ANC dona suport a aquesta iniciativa, prevista pel 6 de desembre.

Els voluntaris han repartit cartells aquest matí perquè els terrassencs els vagin enganxant aquestes setmanes pels seus barris. Tots ells amb missatges molt clars: llibertat pels presos polítics.

L’ANC i Òmnium convoquen una manifestació aquest dissabte dia 11 a les 5 de la tarda i a Barcelona per protestar per l’empresonament de 8 consellers i dels presidents de les 2 entitats.