L’Ajuntament posarà equipaments municipals a disposició de les escoles de dansa per als seus festivals

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, s’ha reunit aquest matí de dimecres amb el representant de les escoles de dansa de Terrassa, Javier Soriano.

La trobada ha servit per parlar de la situació de crisi de les escoles de dansa de la ciutat a causa de les restriccions causades per la pandèmia de la Covid-19.

Entre les mesures que s’han proposat, s’ha acordat posar a disposició dels centres equipaments municipals perquè puguin realitzar els seus festivals i actes públics quan la situació sanitària ho faci possible.

Durant la reunió, també s’ha acordat la bonificació de la taxa de residus pels mesos que les escoles han hagut d’estar tancades, de la mateixa manera que s’ha previst amb les activitats d’altres sectors. Pel que fa a la cessió d’equipaments municipals als centres que ho requereixin per poder seguir treballant, s’ha previst que les taxes que s’han de pagar per utilitzar els equipaments municipals es puguin destinar a beques per a alumnes amb pocs recursos que vulguin formar-se en les escoles de dansa de la ciutat.

La reunió, que s’ha fet a la seu d’Alcaldia, ha comptat amb la participació de la regidora de Cultura, Rosa Boladeras.