Les escoles de Terrassa aposten per a la Sostenibilitat de la ciutat

El regidor de Medi Ambient, Urbanisme i Sostenibilitat, Carles Caballero, ha presidit avui la reunió de la Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Terrassa (XEST), que està formada per centres educatius de la ciutat, els serveis de Medi Ambient i Educació i el Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental.

La trobada ha tingut lloc aquest matí a l’Escola França, on s’han tractat temes com el pla de treball dissenyat fins l’any 2021 o la Setmana Europea de la Prevenció de Residus.

Un dels objectius de la XEST és incorporar tots els centres educatius del municipi que vulguin integrar l’educació per a la sostenibilitat.

Actualment, compten amb la participació de 31 centres educatius, dels quals 12 ja tenen el distintiu d’Escola Verda, que atorga la Generalitat de Catalunya. El programa d’Escoles Verdes sorgeix com un compromís per donar suport a tots els centres educatius de Catalunya que volen innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives que tinguin la finalitat d’afrontar, des de l’educació, els nous reptes i valors de la sostenibilitat.