Les escoles es preparen per obrir les instal·lacions dilluns, 8 de juny

L’Escola La Roda ultima els preparatius per poder obrir les instal·lacions aquest dilluns, 8 de juny. Serà una tornada amb molts condicionants.

13 famílies que tenen fills i filles a infantil i, que tots dos treballen presencialment fora de casa, ja han comunicat al centre que els hi portaran. Per poder oferir aquest servei d’acollida, l’escola també ha de complir amb la ràtio establerta pel Departament: a P3 és de 8 alumnes; a P4 i P5, de 10.

La Roda ha habilitat dues aules d’aquesta etapa per encabir-los. L’horari marc serà de 9 del matí a 1 del migdia, però aquest centre farà entrades i sortides esglaonades durant el primer i últim quart d’hora de la jornada. 7 mestres d’infantil hi treballaran.

A 6è, 34 famílies han comunicat al centre que els seus fills vindran per fer l’acompanyament i les tutories que preparen els alumnes per fer el pas de primària a secundària. Hi assistiran a l’escola una hora i mitja, dos cops per setmana. 4 mestres s’hi dedicaran a aquestes tasques.

Les mesures higièniques i de prevenció és el que més preocupa a mestres, professors i equips directius. A partir dels 5 anys la mascareta és obligatòria. Hi haurà dispensadors de gel a l’entrada i sortida del centre. Els més petits tindran una caixa amb material escolar d’ús individual i les famílies no podran entrar a les instal·lacions.