Les estovalles de paper de bars i restaurants promocionaran els atractius turístics terrassencs

El Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, amb la col·laboració de l’ajuntament, ha creat unes estovalles individuals de paper amb il·lustracions dels principals atractius turístics de la ciutat i algunes frases típiques. També s’han fet uns gots reutilitzables de plàstic dur amb el nou logotip de turisme de la ciutat per utilitzar en grans esdeveniments culturals i esportius.

Aquests nous productes ja estan a disposició de restaurants, bars i cafeteries, que poden fer la comanda a través del gremi. Fins ara ja s’han sol·licitat 10.000 estovalles i 20.000 gots. La iniciativa també es fa extensiva a qualsevol local no associat i a qualsevol entitat que hi estigui interessada. (Es pot sol·licitar informació al correu gremi.hostaleria@gremihostterrassa.com)

Martí Có s’han encarregat del disseny de les estovalles. L’autor ha utilitzat un dibuix senzill per captar l’essència dels indrets, monuments i activitats representades.

Durant la presentació també s’ha anunciat que durant el Mundial Femení d’Hoquei Herba els bars i cafeteries agremiades serviran el cafè amb una galeta ‘stic’.