Les famílies dels ciclistes atropellats a la carretera de Castellar segueixen reclamant justícia

El passat mes de març tres ciclistes terrassencs van ser brutalment atropellats a la carretera de Castellar. El tràgic accident es va emportar la vida d’un d’ells, i va deixar greument ferits els altres dos. Set mesos després, el conductor del vehicle -que va donar positiu en un primer test de drogues- està en llibertat a l’espera d’un judici, mentre les famílies afectades segueixen reclamant que es faci justícia amb un càstig exemplar.

La Lídia recorda molt bé aquell fatídic 19 de març del 2022. Mai podrà oblidar el moment en què va obrir la porta de casa esperant l’arribada del seu marit i es va trobar amb dos agents de policia. Després d’un període de recuperació, el Marc i el David arrosseguen greus seqüeles físiques i psíquiques i estaran encara molt de temps sense poder practicar la seva gran passió: el ciclisme.

Durant aquest any un total de 6 ciclistes han mort a les carreteres catalanes. Un d’ells va ser el Raúl, i la seva pèrdua ha deixat una ferida que serà molt difícil de curar.