Les famílies terrassenques ja poden gaudir del Saló Juguem+ al Parc de Sant Jordi

Les famílies terrassenques ja poden gaudir de la programació del Saló Juguem+ que aquest any s’ha instal·lat al Parc de Sant Jordi per oferir un munt d’activitats i tallers gratuïts als nens i nenes que estan de vacances.

El Juguem es converteix de nou en un espai que comptarà, fins el 4 de gener, amb propostes lúdiques, educatives i de temàtica nadalenca, pensades per a tot tipus de públic.

El saló està organitzat per l’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de diferents entitats, associacions i clubs esportius. Tots plegats han creat una llarga de llista de propostes amb el joc com a gran protagonista.

Aquest dijous al matí s’ha pogut jugar a rugbi, dibuixar i gaudir d’un espectacle de circ però el cicle també inclou contes, espectacles de màgia i d’animació, així com la pràctica de diverses disciplines esportives. Tot plegat amb la pau com a principal fil conductor, ajudant a fomentar entre els infants i joves valors com la solidaritat o la integració.

Un dels plats forts d’aquest Saló Juguem+ serà, sens dubte, la visita del Patge Xiu Xiu, que aquests dies ja volta per Terrassa i passarà pel parc de Sant Jordi el proper dilluns 2 de gener a la tarda. Recollirà les cartes que els nens i nenes terrassencs volen fer arribar als Reis de l’Orient. El Social i l’Associació de Veïns de Ca n’Aurell organitzaran un munt d’activitats per a l’ocasió.

El Juguem+ obre aquest dijous i divendres i de dilluns a dimecres de la propera setmana. Als matins l’horari és de 10.30 h a 13.30 h, i a la tarda, de 16 h a 19.30 h.