Les figures de Playmobil tornen a envair el Recinte Firal

Per tercer any consecutiu, els clicks de Playmobil han tornat a omplir de vida i creativitat el Recinte Firal de Terrassa. Visitants de totes les edats no s’han volgut perdre aquesta mostra, la qual ha ampliat la seva exposició de diorames, amb un total de 18 muntatges de gran format.

La fira de col·leccionisme ha tornat a oferir als visitants tot tipus de figures i complements, amb clicks customitzats, caixes descatalogades, peces a granel, productes d’importació i les últimes novetats de la factoria Playmobil. A més, aquest any la zona lúdica ha ampliat notablement la seva superfície, amb tallers de creativitat i un gran parc infantil. Durant el cap de setmana, al voltant d’uns 5.000 visitants, des dels més menuts fins a aquells més nostàlgics i col·leccionistes, han pogut gaudir d’una nova edició d’aquesta fira a Terrassa.

Entre tots els diorames exposats, de temàtica molt diversa, en destaca un de realitzat especialment per a l’ocasió. Es tracta d’una reproducció de l’entrada de les tropes borbòniques a Terrassa el 4 de setembre del 1713 durant la Guerra de Successió.

La companyia alemanya distribueix aquesta joguina a més de 100 països, amb una trentena de temàtiques diferents. Des del seu llançament, l’any 1974, es calcula que s’han produït més de 3 mil milions de figures de Playmobil a tot el món.