Les instal·lacions del Club Egara clouen la cinquena edició de la Lliga BBVA Hockey+

Diumenge va finalitzar la cinquena edició de la Lliga BBVA Hockey+, la primera competició regular a nivell de Catalunya entre equips d’hoquei herba formats per persones amb discapacitat, amb la celebració de la cloenda. La competició va tenir lloc al Club Egara i va comptar amb la participació de 9 equips.

Durant la cloenda es van jugar un total de 5 partits arbitrats, finalitzant així tots els partits de la lliga i resultant invictes l’equip de l’Atlètic Heura Negre i el Catalonia en cadascun dels grups. Una vegada acabada la competició es va dur a terme la tradicional desfilada.

Tots els jugadors i les jugadores van rebre la seva medalla i, a diferència de les passades temporades, els equips també van rebre una placa en reconeixement de la seva participació i així celebrar el retorn als camps després que la lliga s’aturés per  la pandèmia.

Aquesta temporada, els jugadors i jugadores han rebut la donació de calçat esportiu de la marca Munich, així com proteccions per a tots els porters, gràcies a la col·laboració i l’aportació de la Fundació Alex.